eMISIJA

Nove spletne strani in kaj vse še prihaja…

objavil dne 25.10.2010 ob 20:54, v kategoriji Fotografija, Internet, Računalništvo

Nova domača stran McSoftware

Nova domača stran McSoftware

Še en osebni uspeh. Prejšnji ponedeljek sem objavil novo, tretjo različico spletnih strani McSoftware. Gre za moje spletne strani oziroma lasten projekt, kjer že od leta 2002 objavljam informacije o spletnih straneh, grafičnem oblikovanju, programih in drugih zadevah iz sveta računalništva in informatike, s katerimi se ukvarjam poklicno in v prostem času. Nove spletne strani so za razliko od prejšnjih veliko bolj razgibane, prilagodljive in tehnično izpopolnjene. Grajene so modularno kar omogoča veliko lajžje nadgrajevanje, urejanje, dopolnjevanje in samo upravljanje. Še naprej sem ostal pri tehnologiji aktivnih spletnih strani (ASP) oplemeniteni z Java Scriptom, Ajaxom, XML-om, CSS prilagoditvami in podobnimi sodobnimi spletnimi in oblikovalskimi prijemi.

Novo domačo stran krasijo fotografije, zbrane v različnih tematskih zbirkah, ki se redno dopolnjujejo in izmenjujejo. Mnogi boste takoj opazili, da nova domača stran zelo spominja na Microsoftov spletni iskalnik Bing, in še res je. Ravno na Bingu sem dobil navdih za takšen pristop, ki omogoča, da je vsak ponovni obisk domače strani nekaj novega, zanimivega in za oko prijetnega. Prva zbirka fotografij, objavljena na domači strani, vsebuje moje lastne fotografije, ki sem jih naredil ob različnih potovanjih, izletih in drugih priložnostih. Vsi, ki bi želeli novo domačo stran okrasiti s svojo fotografijo oz. fotografijami, lahko le te posredujete na elektronski naslov foto@mcsoftware.net. Več informacij o tem dobite na spletni strani Fotonatečaja, v kateremu bom izbral najlepše fotografije obiskovalcev in jih v posebni zbirki objavil na domači strani.

In da ne bo ostalo samo pri novih spletnih straneh McSoftware, sem že pričel s pripravami novih informativnih, zabavnih, multimedijskih in storitvenih spletnih portalov AlbaPlanet, AlbaCon in VSX Media ter posebnega projekta za bolj zelene spletne strani imenovanega McSoftware GreenSaver. Obiščite moje spletne strani tudi v prihodnje in si oglejte kaj sem za vas pripravil novega.

:, Povej naprej

Komentiraj

Iskalnik

V iskalno polje vnesite vašo poizvedbo:

Še zmeraj ne najdete, kar ste iskali? Oddajte komentar na objavo ali me kontaktirajte!

Obiščite tudi...

Moje spletne strani...